Harta politică a lumii
Harta politică a lumii

Harta politică a lumii

In stoc
120,00 lei
ED003

 

Harta politică este ceea ce îți lipsea pe acel perete mare și gol! Mai ales dacă ai o mare pasiune pentru călătorii - ai nevoie de o hartă pe măsură!

Spre deosebire de cea fizică, care arată doar formele de relief, această hartă prezintă în detaliu țările, delimitate de granițe, cu toate detaliile.

Decorează-ți biroul sau casa cu o hartă clasică, detaliată, de calitate și alege varianta cea mai potrivită nevoilor tale!

Este perfectă și pentru cei mici, pentru școală sau dacă sunt pasionați de geografie. Sau dacă și-au descoperit un hobby nou, hărțile.

Răsfoiește site-ul nostru pentru a descoperi alte variante de hărți, inclusiv cele răzuibile, foarte interesante și educative, de asemenea.

Material
silk dublu laminat, folie 25 microni, fără șipci de lemn
Dimensiuni
140 x 100 cm
Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la favorite
Adăugat la lista de comparări

Acest site utilizează cookie-uri.

Pe website-ul Inspirel.ro utilizăm cookie-uri în scopuri de performanță, funcționare și de marketing! Acestea sunt necesare pentru buna funcționare a website-ului, pentru a realiza dezvoltări tehnice care vor oferi o mai bună experienta de utilizare, pentru activarea caracteristicilor social media și pentru analiza de trafic. Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea Politica de confidențialitate.