Te rog să îmi spui cum te pot ajuta să găsești, cât mai ușor, cel mai inspirat cadou!

Răsfoiește categoriile de produse, iar dacă nu ai găsit ceea ce căutai scrie-mi un mesaj pentru un cadou personalizat.

Dacă vrei să mergi la sigur și dorești să îi oferi sărbătoritului/sărbătoritei ocazia să își aleagă darul, poți opta pentru un Card Cadou, cu valoare de minim 50 lei.

Cum procedezi în acest caz:

  1. îmi trimiți un email în care precizezi valoarea voucherului și câteva informații cu privire la destinatar (ocazie, alte detalii);
  2. efectuezi plata în cont, conform sumei alese;
  3. destinatarul va primi un mesaj personalizat, în care va fi anunțat de primirea Cardului Cadou și va fi invitat să îl aleagă!

Te pot ajuta și pentru alegerea unui cadou corporate potrivit, pentru partenerii de afaceri sau colegi. Mai multe detalii găsești aici!

Ai un eveniment special, nuntă sau botez? Inspirel îți oferă mărturii inedite, pentru o petrecere memorabilă. Trimite-mi mai multe detalii și te ajut cu propuneri inspirate.

Îți mulțumesc pentru încredere și te aștept cu drag în vizită!

Produs adăugat la favorite
Adăugat la lista de comparări

Acest site utilizează cookie-uri.

Pe website-ul Inspirel.ro utilizăm cookie-uri în scopuri de performanță, funcționare și de marketing! Acestea sunt necesare pentru buna funcționare a website-ului, pentru a realiza dezvoltări tehnice care vor oferi o mai bună experienta de utilizare, pentru activarea caracteristicilor social media și pentru analiza de trafic. Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea Politica de confidențialitate.