Harta fizică a lumii
Harta fizică a lumii
Harta fizică a lumii
Harta fizică a lumii

Harta fizică a lumii

In stoc
120,00 lei
ED001

 

Harta fizică a lumii îți lipsea din colecție? Nu mai căuta, ai găsit-o!

Este exact ce îți trebuie pentru peretele mare și gol din sufragerie. Decorează-ți biroul sau casa cu o hartă clasică, detaliată, de calitate și alege varianta cea mai potrivită nevoilor tale!

Atenție - această hartă prezintă doar formele de relief, fără a detalia țările și granițele. Dacă te interesează aceste detalii îți recomandăm să achiziționezi Harta Politică a lumii.

Este perfectă și pentru cei mici, pentru școală sau dacă sunt pasionați de geografie. Sau dacă și-au descoperit un hobby nou, hărțile.

Răsfoiește site-ul nostru pentru a descoperi alte variante de hărți, inclusiv cele răzuibile, foarte interesante și educative, de asemenea.

Detalii suplimentare:

Dimensiuni - 1400 mm x 1000 mm Alte caracteristici - silk dublu laminat, folie 25 microni, fără șipci de lemn

Material
silk dublu laminat, folie 25 microni, fără șipci de lemn
Dimensiuni
140 x 100 cm
Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la favorite
Adăugat la lista de comparări

Acest site utilizează cookie-uri.

Pe website-ul Inspirel.ro utilizăm cookie-uri în scopuri de performanță, funcționare și de marketing! Acestea sunt necesare pentru buna funcționare a website-ului, pentru a realiza dezvoltări tehnice care vor oferi o mai bună experienta de utilizare, pentru activarea caracteristicilor social media și pentru analiza de trafic. Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea Politica de confidențialitate.