Bine ai venit pe Inspirel.ro!

Vrem să te ajutăm să găsești, ușor și fără bătăi de cap, cadourile potrivite pentru orice împrejurare. Avem și un catalog de produse din care poți alege și, în plus, ne poti scrie să ne povestești ce cauți.

Indiferent de ocazie sau eveniment, promitem să facem tot posibilul să oferi o bucurie unei persoane dragi, în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție. Avem produse de la furnizori locali, dar și produse pe care le aducem din afara țării, precum și produse unicate, confecționate la comandă de artiști, meșteri sau producători din România.

Primim întotdeauna cu entuziasm sugestii de produse și furnizori pentru că ne dorim să vă oferim o colecție cât mai bogată de cadouri care să vă inspire.

Inspirel.ro este detinut de S.C. MIHARAL SERVICES S.R.L. cu sediul în București. Magazinul a fost deschis în noiembrie 2013, și de atunci am adus multă bucurie și cadouri speciale clienților din toată țara.

Dacă aveți nevoie de orice informații sau recomandări vă așteptăm cu drag la telefon 0740.040.407 sau pe email, la contact@inspirel.ro.

Produs adăugat la favorite
Adăugat la lista de comparări

Acest site utilizează cookie-uri.

Pe website-ul Inspirel.ro utilizăm cookie-uri în scopuri de performanță, funcționare și de marketing! Acestea sunt necesare pentru buna funcționare a website-ului, pentru a realiza dezvoltări tehnice care vor oferi o mai bună experienta de utilizare, pentru activarea caracteristicilor social media și pentru analiza de trafic. Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea Politica de confidențialitate.