Folosirea acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a website-ului se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Sunteți de acord și acceptați că, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site sau întrerupe orice activitate fără o notificare prealabilă. În cazul în care se fac referiri la alte website-uri nu garantăm și/ sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe acestea. Rămâne la aprecierea dvs. dacă vizitați sau nu aceste website-uri, sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Informații despre produse
Inspirel.ro face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor. Cu toate acestea pot exista inadvertențe în cadrul informațiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Comenzi
Comanda minimă impusă este de 20 lei. Toate prețurile afișate pe site sunt în lei și conțin TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi calculate separat.
Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din România și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare, sau electronic.
Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator și S.C. Miharal Services S.R.L. si trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că S.C. Miharal Services S.R.L. se obligă să livreze produsele comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească prețul comenzii.
Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.
S.C. Miharal Services S.R.L. folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.

Înregistrarea ca membru
Pentru crearea contului de client sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.
În cazul în care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioadă determinată sau nedeterminată.
Autentificarea ca membru pe acest website implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activități desfășurate prin folosirea parolei revenindu-vă integral.
Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Copyright
Elementele din conținutul website-ului – elemente de grafică Web, script-uri, programe, baze de date – sunt proprietatea S.C. Miharal Services S.R.L. și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei S.C. Miharal Services S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate
Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:
– întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
– deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
– informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe website.
– posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.
– neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
– conținutul sau natura website-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.
Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:
– produsul comandat nu este pe stoc;
– identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.
Dacă intervin probleme la o comandă vă vom contacta prin email sau telefonic.

Dispoziții finale
Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra website-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

S.C. MIHARAL SERVICES S.R.L.
Sediu social: București, Drm. Taberei nr. 71, sector 6
Email: contact@inspirel.ro
Reg. Com: J40/4199/2011
Cod fiscal: RO 28307600
Capital social: 200 lei

Produs adăugat la favorite
Adăugat la lista de comparări

Acest site utilizează cookie-uri.

Pe website-ul Inspirel.ro utilizăm cookie-uri în scopuri de performanță, funcționare și de marketing! Acestea sunt necesare pentru buna funcționare a website-ului, pentru a realiza dezvoltări tehnice care vor oferi o mai bună experienta de utilizare, pentru activarea caracteristicilor social media și pentru analiza de trafic. Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea Politica de confidențialitate.