Sedință consiliere Somn
Sedință consiliere Somn

Sedință consiliere Somn

In stoc
200,00 lei
CS001

 

Ce alt cadou este mai prețios decât sănătatea?

Somnul este vital pentru sănătatea noastră, de aceea este esențial să te odihnești bine, în fiecare noapte. Cantitatea și calitatea sunt la fel de importante.

Cu toții avem momente când experimentăm insomnii sau ne trezim în mijlocul nopții și nu putem să adormim. Este important să ne dăm seama când aceste probleme ne afectează sănătatea, pentru a găsi soluții potrivite.

Consultația va avea loc cu Raluca Mihăilă, coach de somn acreditat și va include atât anamneza clientului, evaluare, dar și recomandări pentru o odihnă mai bună. Recomandările vor fi adaptate specificul și nevoilor persoanei respective, inclusiv în ceea ce privește orele de somn.

Clientul va afla ce obiceiuri sănătoase trebuie să adopte ziua, precum și înainte de culcare, și cum poate adopta un stil de viață mai sănătos.

Detalii suplimentare:

Ședința de consiliere somn include 2 întâlniri: una de evaluare și una în care clientul primește recomandări.

Întâlnirile se pot realiza și de la distanță, online.

În urma achiziționării acestui produs clientul va primi un voucher personalizat, electronic, pe care îl va putea utiliza într-un anumit interval de timp.

În funcție de necesitățile și dorința clientului se poate stabili și un program pe termen mediu sau lung.

Nici o recenzie

4 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la favorite
Adăugat la lista de comparări

Acest site utilizează cookie-uri.

Pe website-ul Inspirel.ro utilizăm cookie-uri în scopuri de performanță, funcționare și de marketing! Acestea sunt necesare pentru buna funcționare a website-ului, pentru a realiza dezvoltări tehnice care vor oferi o mai bună experienta de utilizare, pentru activarea caracteristicilor social media și pentru analiza de trafic. Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea Politica de confidențialitate.