Sedință consiliere Nutriție
Sedință consiliere Nutriție
Sedință consiliere Nutriție
Sedință consiliere Nutriție
Sedință consiliere Nutriție
Sedință consiliere Nutriție

Sedință consiliere Nutriție

In stoc
200,00 lei
CN001

 

Ce alt cadou este mai prețios decât sănătatea?

Modul în care ne hrănim are un impact major asupra sănătății noastre, indiferent de vârsta la care ne aflăm. Fie că dorim să avem mai multă energie, să ajungem la greutatea pe care ne-o dorim, sau doar să învățăm reguli simple pentru a ne aduce toate elementele nutritive de care avem nevoie, cu toții avem nevoie să aflăm mai multe informații.

Consultația  va avea loc cu Raluca Mihăilă, tehnician nutritionist acreditat, cu experiență. Va include anamneza clientului, evaluare și recomandări generale pentru alimentația zilnică, în functie de obiectiv.

Recomandările vor fi adaptate specificul și nevoilor persoanei respective, inclusiv în ceea ce privește numarul meselor sau orele de masă.

Clientul va afla în ce zone poate aduce îmbunătățiri modului său de alimentație și va afla cum poate adopta un stil de viață mai sănătos.

Detalii suplimentare:

Ședința de nutritie include 2 întâlniri: una de evaluare și una în care clientul primește recomandări.

Întâlnirile se pot realiza și de la distanță, online.

În urma achiziționării acestui produs clientul va primi un voucher personalizat, electronic, pe care îl va putea utiliza într-un anumit interval de timp.

Consultația nu include și un plan nutrițional zilnic cu mese, doar câteva exemple pentru a ilustra recomandările. În funcție de necesitățile și dorința clientului se poate stabili și un program pe termen mediu sau lung.

Nici o recenzie

4 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la favorite
Adăugat la lista de comparări

Acest site utilizează cookie-uri.

Pe website-ul Inspirel.ro utilizăm cookie-uri în scopuri de performanță, funcționare și de marketing! Acestea sunt necesare pentru buna funcționare a website-ului, pentru a realiza dezvoltări tehnice care vor oferi o mai bună experienta de utilizare, pentru activarea caracteristicilor social media și pentru analiza de trafic. Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea Politica de confidențialitate.