Ochelari de somn Lamă
Ochelari de somn Lamă
Ochelari de somn Lamă
Ochelari de somn Lamă

Ochelari de somn Lamă

In stoc
40,00 lei
SA012

 

Un somn profund și odihnitor se obține ușor: mai întâi încerci să nu te uiți la televizor sau la telefon cu o oră înainte de culcare.

Apoi pregătești camera - să ai o temperatură plăcută, dar nu foarte ridicată. Verifică să nu ai zgomote și să nu te deranjeze vreo sursă de lumină.

Greu de realizat ultimul punct? Nu trebuie să te duci să spargi becul vecinilor, mai bine alegi o pereche de ochelari de somn pufoși!

Lama te va veghea toată noaptea, ca să te poți odihni fără nicio grijă.

Poți să îi folosești cu încredere și pentru o călătorie lungă cu avionul, mai ales dacă zbori către Peru!

Materialul moale, plăcut la atingere, te relaxează instant și te ajută să adormi imediat, fără să mai numeri oițe... pardon, lame :).

Banda elastică de susținere îți fixează ochelarii de somn pe cap ferm, dar fără nicio presiune, ca să te poți întoarce în liniște și pe stânga, și pe dreapta.

Buenas noches!

Culoare - alb cu roz Dimensiuni - lungime 18 cm x lățime 12 cm Material - 100% Polyester

Material
100% poliester
Culoare
alb și roz
Dimensiuni
lungime 18 cm x înălțime 12 cm
Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la favorite
Adăugat la lista de comparări

Acest site utilizează cookie-uri.

Pe website-ul Inspirel.ro utilizăm cookie-uri în scopuri de performanță, funcționare și de marketing! Acestea sunt necesare pentru buna funcționare a website-ului, pentru a realiza dezvoltări tehnice care vor oferi o mai bună experienta de utilizare, pentru activarea caracteristicilor social media și pentru analiza de trafic. Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea Politica de confidențialitate.