Tocător Nuc Rășină Roșie
Tocător Nuc Rășină Roșie

Tocător Nuc Rășină Roșie

In stoc
200,00 lei
TL002

 

Cauți un cadou special, care să fie vedeta bucătăriei? Alge un tocător special, făcut multă dragoste chiar în România.

Acest tocător este o combinație armonioasă de funcționalitate și estetică modernă, fiind realizat din lemn de nuc de înaltă calitate îmbinat cu rășină roșie vibrantă.

Lemnul de nuc, cunoscut pentru durabilitatea și frumusețea sa naturală, este accentuat de inserțiile de rășină roșie, care adaugă un contrast puternic și un element vizual impresionant.

Suprafața tocătorului este netedă și perfectă pentru tocat legume, fructe sau carne, asigurând în același timp o bază stabilă și sigură pentru prepararea alimentelor.

Fotografiile au rol de prezentare. Fiind realizat manual, produsul poate diferi un pic față de fotografia inițială, însă garantăm că va fi cel puțin la fel de frumos!

Material
lemn de nuc
Dimensiuni
Lungime 35 cm, lățime 22 cm, grosime 3,5 cm
Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la favorite
Adăugat la lista de comparări

Acest site utilizează cookie-uri.

Pe website-ul Inspirel.ro utilizăm cookie-uri în scopuri de performanță, funcționare și de marketing! Acestea sunt necesare pentru buna funcționare a website-ului, pentru a realiza dezvoltări tehnice care vor oferi o mai bună experienta de utilizare, pentru activarea caracteristicilor social media și pentru analiza de trafic. Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea Politica de confidențialitate.