Tocător Nuc Alb
Tocător Nuc Alb

Tocător Nuc Alb

In stoc
250,00 lei
TL004

 

Cauți un cadou special, care să fie vedeta bucătăriei? Alge un tocător special, făcut multă dragoste chiar în România.

Acest tocător unic este realizat manual, din lemn de nuc de calitate superioară, ceea ce îi conferă rezistență și durabilitate. Lemnul de nuc, apreciat pentru textura sa fină și culoarea sa caldă și profundă, este îmbogățit vizual prin adăugarea rășinii albe mate, care oferă un contrast subtil și sofisticat. Designul tocătorului este atât practic, cât și estetic plăcut, fiind ideal pentru a fi folosit în pregătirea zilnică a alimentelor sau ca piesă de prezentare

Suprafața tocătorului este netedă și perfectă pentru tocat legume, fructe sau carne, asigurând în același timp o bază stabilă și sigură pentru prepararea alimentelor.

Fotografiile au rol de prezentare. Fiind realizat manual, produsul poate diferi un pic față de fotografia inițială, însă garantăm că va fi cel puțin la fel de frumos!

Material
lemn de nuc
Dimensiuni
Lungime 35 cm, lățime 25 cm, grosime 2,2 cm
Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la favorite
Adăugat la lista de comparări

Acest site utilizează cookie-uri.

Pe website-ul Inspirel.ro utilizăm cookie-uri în scopuri de performanță, funcționare și de marketing! Acestea sunt necesare pentru buna funcționare a website-ului, pentru a realiza dezvoltări tehnice care vor oferi o mai bună experienta de utilizare, pentru activarea caracteristicilor social media și pentru analiza de trafic. Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea Politica de confidențialitate.