Tocător Frasin Rondele
Tocător Frasin Rondele

Tocător Frasin Rondele

In stoc
200,00 lei
TL001

 

Cauți un cadou special, care să fie vedeta bucătăriei? Alge un tocător special, făcut multă dragoste chiar în România.

Acest tocător unic este realizat manual, din lemn de frasin de calitate superioară, ceea ce îi conferă rezistență și durabilitate.

Are un design special, cu rondele, care va adaugă o notă artistică și originală oricărui fel pe care îl vei prepara cu ajutorul său.

Suprafața tocătorului este netedă și perfectă pentru tocat legume, fructe sau carne, asigurând în același timp o bază stabilă și sigură pentru prepararea alimentelor.

Fotografiile au rol de prezentare. Fiind realizat manual, produsul poate diferi un pic față de fotografia inițială, însă garantăm că va fi cel puțin la fel de frumos!

Material
lemn de frasin
Dimensiuni
Lungime 34 cm, lățime 24 cm, grosime 2 cm
Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la favorite
Adăugat la lista de comparări

Acest site utilizează cookie-uri.

Pe website-ul Inspirel.ro utilizăm cookie-uri în scopuri de performanță, funcționare și de marketing! Acestea sunt necesare pentru buna funcționare a website-ului, pentru a realiza dezvoltări tehnice care vor oferi o mai bună experienta de utilizare, pentru activarea caracteristicilor social media și pentru analiza de trafic. Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea Politica de confidențialitate.