Tocător Frasin Clasic
Tocător Frasin Clasic

Tocător Frasin Clasic

In stoc
150,00 lei
TL003

 

Cauți un cadou special, care să fie vedeta bucătăriei? Alge un tocător special, făcut multă dragoste chiar în România.

Acest tocător unic este realizat manual, din lemn de frasin de calitate superioară, ceea ce îi conferă rezistență și durabilitate.

Designul său simplu și atemporal îl face o piesă esențială în orice bucătărie, oferind un echilibru perfect între funcționalitate și estetică. Lemnul de frasin are o textură fină și un ton cald, contribuind la un aspect natural și plăcut.

Suprafața tocătorului este netedă și perfectă pentru tocat legume, fructe sau carne, asigurând în același timp o bază stabilă și sigură pentru prepararea alimentelor.

Fotografiile au rol de prezentare. Fiind realizat manual, produsul poate diferi un pic față de fotografia inițială, însă garantăm că va fi cel puțin la fel de frumos!

Material
lemn de frasin
Dimensiuni
Lungime 39 cm, lățime 22 cm, grosime 2,2 cm
Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la favorite
Adăugat la lista de comparări

Acest site utilizează cookie-uri.

Pe website-ul Inspirel.ro utilizăm cookie-uri în scopuri de performanță, funcționare și de marketing! Acestea sunt necesare pentru buna funcționare a website-ului, pentru a realiza dezvoltări tehnice care vor oferi o mai bună experienta de utilizare, pentru activarea caracteristicilor social media și pentru analiza de trafic. Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea Politica de confidențialitate.