Ce tip de călător ești?

Cui nu-i place sa călătorească? Indiferent dacă ne permitem destinații exotice sau alegem o excursie la munte, cu toții așteptăm cu interes să evadăm din rutina zilnică.

De aceea, un cadou legat de călătorie poate fi deosebit de inspirat, de cele mai multe ori. Cu o singură condiție - să fie potrivit, în funcție de personalitatea sărbătoritului.

Pentru a-ți veni în ajutor am identificat mai jos câteva tipuri de călători, precum și genul de cadourile pe care le preferă.

1. BOEMUL

Iubește să se plimbe la întâmplare pe străduțe, sau să se relaxeze în pădure. Acționează potrivit impulsurilor de moment, nu își face prea multe planuri înainte. Visează cu ochii deschiși, înainte, după și mai ales în timpul călătoriei :-)

Surprinde-l cu un cadou care îl ajute să se simta bine, de exemplu un hamac, numai bun de lenevit.

La fel de potrivită este și harta lumii, pe care o poate contempla oricând, ca inspirație pentru următoarea excursie.

2. AVENTUROSUL

Sursa foto 

Iubește experiențele noi, provocatoare! Dependent de adrenalină, nu se dă în laturi sa încerce un sport extrem sau un fel de mâncare exotic. Pentru el nu există “Nu pot!” sau “Mi-e frică!”

Oferă-i o experiență inedită, de exemplu un bilet la un parc de aventură, sau obiecte utile pentru o gamă largă de activități (mănuși de protecție, cască etc).

Testează-i experiențele culinare cu ajutorul unei Hărți Gastronomice, care îi va trezi pofta să încerce gusturi noi!

3. LĂUDĂROSUL

Nu rateaza niciodată poza cu principalul obiectiv din zona vizitata și neapărat o va posta pe Facebook! Fiecare călătorie este un loc de cucerit și un motiv de laudă. În ciuda tonelor de fotografii care îl arată în culmea distracției, de multe ori uită să se bucure de excursia în sine.

Un cadou care sa îl ajute să își expună cuceririle este foarte indicat în acest caz. O Hartă Răzuibilă în care poate arăta public tot ce a realizat îl va încânta cu siguranță!

4. COLECȚIONARUL

Pentru el călătoriile sunt un mijloc de a aduna cât mai multe suveniruri, pentru a-și îmbogăți colecția. Indiferent că este vorba de magneți de frigider, cărți poștale, pinuri, fotografii sau pietricele.

Ajută-l, așadar, cu un suvenir pentru colectie, sau cu un spațiu potrivit pentru depozitare, precum o Valiză Decor:

5. ORGANIZATUL

 

Pentru el plăcerea calătoriei sta în planificarea tuturor detaliilor: pornind de la bagaj (are o listă bine pusă la punct), până la traseu și vizitele programate pe zile, sau chiar ore. Orice abatere îl dă peste cap, așa că evită improvizațiile de moment sau vizitele neplanificate.

Oferă-i o serie de unelte care care să îl ajute la organizare și va fi cel mai încântat! Poți alege un jurnal de călătorie, un ghid bine documentat sau un obiect practic, bun pentru orice deplasare, de exemplu o perna de călatorie.

Tu în ce categorie (sau categorii) te regăsești?

Comentarii (0)

No comments at this moment
Produs adăugat la favorite
Adăugat la lista de comparări

Acest site utilizează cookie-uri.

Pe website-ul Inspirel.ro utilizăm cookie-uri în scopuri de performanță, funcționare și de marketing! Acestea sunt necesare pentru buna funcționare a website-ului, pentru a realiza dezvoltări tehnice care vor oferi o mai bună experienta de utilizare, pentru activarea caracteristicilor social media și pentru analiza de trafic. Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea Politica de confidențialitate.