Cadoul Bărbatului Necunoscut

Ne-am decis să abordăm un subiect delicat și de mare actualitate: ce cadou i-ai face unei persoane pe care nu o cunoști foarte bine spre deloc?

De exemplu unui bărbat.

1. Am facut un sondaj în echipă, cu prietenii, despre ce își doresc bărbații. Majoritatea au spus că vor ca berea sa fie rece și… ne oprim aici ? . Ca să fim exacți, am aflat că 99% dintre bărbați iubesc berea și 100% au nevoie de șosete. începem deci cu un cadou casual, pentru un bărbat cu simțul umorului: șosete clasice, cu model de bere lager, sau un set de 3 perechi, pentru un weekend plin de petreceri!

set șosete de bere

 

2. Pentru bărbații eleganți, care preferă vinul dar nu vor să își bată capul cu deschisul sticlei, avem tirbușonul electric. Un cadou neutru și foarte practic, care se potrivește oricărei ocazii. Adaugă o sticlă de vin de calitate și te vei descurca onorabil în orice situație.

3. Rămânem la capitolul băuturi, ca să epuizăm toate posibilitătile. Dacă bărbatul necunoscut preferă o băutură mai tare, cum ar fi whiskey-ul, asortează sticla cu un set de cuburi de gheață în formă de pietre. Perfect bărbătesc și foarte practic – nu diluează lichidul din pahar.

 

4. Oricare ar fi băutura preferată, poate fi însoțită de un suport de pahar în formă de palet. Pentru că bărbații nu folosesc biscuiți cu floricele sau peisaje.

5. Berea merge la fix cu pizza, așa că bărbații au nevoie de o unealtă potrivită ca formă și funcționalitate:

cutter pizza

 6. Încheiem propunerile cu 2 recomandări de cărți, să nu credeți că avem prejudecăți și suntem de părere că bărbații sunt superficiali. Un cadou neutru și inspirational, care poate completa cu succes oricare dintre propunerile de mai sus. Vă propunem așadar o autobiografie legată de sport, precum cea a lui Andre Agassi: Open, sau o carte de calatorie, de exemplu Mihai Barbu: Vând kilometri.

 Sperăm că v-am ajutat să rezolvați cu succes această situație delicată și contați pe noi și în viitor, nu vă lăsăm la greu! :)

Comentarii (0)

No comments at this moment
Produs adăugat la favorite
Adăugat la lista de comparări

Acest site utilizează cookie-uri.

Pe website-ul Inspirel.ro utilizăm cookie-uri în scopuri de performanță, funcționare și de marketing! Acestea sunt necesare pentru buna funcționare a website-ului, pentru a realiza dezvoltări tehnice care vor oferi o mai bună experienta de utilizare, pentru activarea caracteristicilor social media și pentru analiza de trafic. Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea Politica de confidențialitate.