Căsuță pentru Păsări
Căsuță pentru Păsări
Căsuță pentru Păsări
Căsuță pentru Păsări

Căsuță pentru Păsări

In stoc
35,00 lei
AG028

 

O căsuță pentru păsări este cel mai frumos cadou, pentru oameni și pentru micile înaripate. Nu uita, și păsările din grădină merită un cadou!

Oferă-le un cămin și te vor răsplăti cu multe concerte în exclusivitate :-).

Îți poți decora astfel grădina sau balconul, pentru o atmosferă (în)cântătoare.

Este important să te asiguri că o așezi într-un loc sigur pentru păsări, de exemplu departe de accesul pisicilor. De asemenea, după ce ai amplasat această căsuță pentru păsări trebuie să ai răbdare, va dura un pic de timp până când micile zburătoare din zonă vor descoperi noul cuib. Dar atunci recunoștința lor va fi maximă!

Un cadou perfect pentru cineva care are o grădină și copaci. Sau cineva care are copaci în fața blocului și adoră să aibă grijă de păsări.

Este un cadou foarte potrivit și atunci când te duci în vizită la o familie, pentru a-i învăța pe cei mici să iubească natura.

(!) Nu uitați, dacă vreți să ajutați păsările este important să le hrăniți cu mâncarea potrivită – semințe de diverse tipuri (floarea-soarelui, mei sau grâu, toate crude), fructe sau slănină de porc crudă și nesărată (de mare ajutor iarna). Nu le puneți niciodată pâine, alte produse de patiserie sau alimente cu sare sau zahăr!

Material
lemn
Culoare
natur
Greutate
0,190 kg
Dimensiuni
16,5 × 14,2 × 12 cm
Nici o recenzie

11 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la favorite
Adăugat la lista de comparări

Acest site utilizează cookie-uri.

Pe website-ul Inspirel.ro utilizăm cookie-uri în scopuri de performanță, funcționare și de marketing! Acestea sunt necesare pentru buna funcționare a website-ului, pentru a realiza dezvoltări tehnice care vor oferi o mai bună experienta de utilizare, pentru activarea caracteristicilor social media și pentru analiza de trafic. Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea Politica de confidențialitate.